-10%
BabyBjörn We Cotton Kantoreppu, Musta + Päällinen
BabyBjörn We Cotton Kantoreppu, Musta + Päällinen
BabyBjörn We Cotton Kantoreppu, Musta + Päällinen

BabyBjörn We Cotton Kantoreppu, Musta + Päällinen

96,10 € 106,80 € Sinä säästät: 10,70 € (-10%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Pakkaukseen sisältyy ergonominen BabyBjörnin kantoreppu sekä yhteensopiva päällinen. Tuotteiden avulla lasta on helppo kantaa rinnalla niin sisä- kuin ulkotiloissa.

BabyBjörn We Cotton on uuden sukupolven kantoreppu, jota oppii käyttämään käden käänteessä! Kantoreppu on helppo pukea päälle ja riisua itse, ja sitä voi kantaa monin eri tavoin halutessasi vaihtaa kantoasentoa. Kantorepulla on kolme eri kantoasentoa vastasyntyneille, hieman suuremmille lapsille sekä selässä kantoa varten. Kantoreppu tukee hyvin kasvavan lapsen päätä, selkää sekä lonkkaa. Siinä on myös pehmustetut olkahihnat ja lantiovyö, jotka tukevat kantajaa ergonomisesti pitkäkestoisessakin käytössä.

Kantoreppu on vaivaton säätää kunkin kantajan mukaisesti, ja repun etuosa aukeaa niin, että lapsen saa helposti nostettua siitä pois. Kantoreppu soveltuu käytettäväksi jo vastasyntyneiden kanssa, ja sitä voi käyttää aina 3-vuotiaaksi asti.

Minimikuormitus: 3,5 kg/53 cm.
Maksimikuormitus: 15 kg/100 cm.

Rintarepun päällinen on täydellinen lisä kantoreppuun kun haluat lapsen pysyvän lämpimänä ja kuivana kylmällä ja sateisella säällä. Se on mukavan pehmeää ja joustavaa fleecekangasta, joka on vettähylkivää ja tuulenpitävää, mutta samalla hengittävää materiaalia. Huppu on irrotettavissa, joten päällinen on joustava käytössä. Sitä voidaan käyttää, kun lapsi on kasvot kantajaa kohti tai kasvot eteenpäin. Lisäksi voit nostaa lapsen rintarepusta ottamatta ensin päällistä pois. Sopii kaikkiin BabyBjörnin rintareppuihin, paitsi Comfort Carrier-malliin.

Konepesu: 40 astetta.
Väri: Musta.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.
Artikkelinro. 901787

Tuotemerkki

BabyBjörn

BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka laadukkaita tuotteita on saatavilla ympäri maailman. Yrityksen tavoitteena on valmistaa turvallisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat muun muassa BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt, babysitterit ja ruokailutuotteet. 

Katso lisää BabyBjörn »