BabyBjörn Original Classic Spirit Kantoreppu, Musta + Päällinen
BabyBjörn Original Classic Spirit Kantoreppu, Musta + Päällinen
BabyBjörn Original Classic Spirit Kantoreppu, Musta + Päällinen

Muut ostivat myös

BabyBjörn

BabyBjörn Original Classic Spirit Kantoreppu, Musta + Päällinen

Loppu varastosta
Loppu varastosta
96,90 €
Valvo tuotetta
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Voit vaihtaa joululahjasi 31.1.2020 asti

Tuotekuvaus

Pakkaus, johon sisältyy musta BabyBjörn Original Classic Spirit -kantoreppu sekä yhteensopiva päällinen. Tuotteiden avulla lasta on helppo kantaa rinnalla niin sisä- kuin ulkotiloissa.

BabyBjörn Original Classic Spirit on mukava ja helppokäyttöinen rintareppu, joka soveltuu käytettäväksi niin sisällä kuin ulkona. Kantoreppu on kehitetty yhdessä lastenlääkäreiden kanssa tukemaan mahdollisimman hyvin myös vastasyntynyttä lasta.

Kantoreppu on vaivaton ottaa pois ja laittaa päälle ilman apua, ja kaikki säädöt ovat kätevästi edessä. Etuosa voidaan avata täysin ja näin saat nostettua nukkuvan lapsen sänkyyn herättämättä häntä. Kantoreppu on ergonomisesti muotoiltu, ja se antaa oikeanlaisen tuen lapsen päälle, selälle ja lantiolle. Päätuki on säädettävissä ja se voidaan viikata alas siinä vaiheessa, kun lapsi on jo isompi ja osaa itse kannatella päätään.

Pesuohje: Konepesu 40 asteessa. Pestään erikseen. Käytettäväksi suositellaan ympäristöystävällistä ja hellävaraista pesuainetta. Ei valkaisua eikä rumpukuivausta. Kaikki käytetyt materiaalit ovat hellävaraisia lapsen iholle ja turvallisia laittaa suuhun. Niissä ei ole haitallisia aineita, ja ne täyttävät Öko-Tex-standardin 100 vaatimukset (tuoteluokka I, vauvojen tuotteet).

BabyBjörn Rintarepun Päällinen on täydellinen kun haluat lapsen pysyvän lämpimänä ja kuivana kylmällä ja sateisella säällä. Se on mukavan pehmeää ja joustavaa fleecekangasta, joka on vettähylkivää ja tuulenpitävää, mutta samalla hengittävää materiaalia. Huppu on irrotettavissa, joten päällinen on joustava käytössä. Sitä voidaan käyttää, kun lapsi on kasvot kantajaa kohti tai kasvot eteenpäin. Lisäksi voit nostaa lapsen rintarepusta ottamatta ensin päällistä pois. Sopii kaikkiin BabyBjörnin rintareppuihin, paitsi Comfort Carrier-malliin.

Konepesu: 40 astetta.
Väri: Musta

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.

Artikkelinro. 901788

Asiakkaiden kuvat

Muut ostivat myös