-10%
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta + Rintarepun Päällinen
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta + Rintarepun Päällinen
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta + Rintarepun Päällinen

BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta + Rintarepun Päällinen

80,80 € 89,80 € Sinä säästät: 9 € (-10%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Pakkaus, joka sisältää mustan BabyBjörn Original Classic -kantorepun sekä yhteensopivan rintarepun päällisen. Tuotteiden avulla lasta on helppo kantaa mukana niin sisä- kuin ulkotiloissa.

BabyBjörn Original Classic Rintareppu on mukava ja helppokäyttöinen rintareppu, joka on kehitetty yhdessä lastenlääkäreiden kanssa tukemaan mahdollisimman hyvin myös vastasyntynyttä lasta. Kantoreppu on vaivaton ottaa pois ja laittaa päälle ilman apua, ja kaikki säädöt ovat kätevästi edessä. Etuosa voidaan avata täysin ja näin saat nostettua nukkuvan lapsen sänkyyn herättämättä häntä. Kantoreppu on ergonomisesti muotoiltu, ja se antaa oikeanlaisen tuen lapsen päälle, selälle ja lantiolle. Päätuki on säädettävissä ja se voidaan viikata alas siinä vaiheessa, kun lapsi on jo isompi ja osaa itse kannatella päätään.

Rintarepun päällinen on täydellinen lisä kantoreppuun kun haluat lapsen pysyvän lämpimänä ja kuivana kylmällä ja sateisella säällä. Se on mukavan pehmeää ja joustavaa fleecekangasta, joka on vettähylkivää ja tuulenpitävää, mutta samalla hengittävää materiaalia. Huppu on irrotettavissa, joten päällinen mukautuu hyvin tarpeisiinne. Sitä voidaan käyttää, kun lapsi on kasvot kantajaa kohti tai kasvot eteenpäin. Lisäksi voit nostaa lapsen rintarepusta ottamatta ensin päällistä pois. Sopii kaikkiin BabyBjörnin rintareppuihin, paitsi Comfort Carrier-malliin.
Konepesu: 40 astetta.
Väri: Musta


Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.
Artikkelinro. 901785

Tuotemerkki

BabyBjörn

BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka laadukkaita tuotteita on saatavilla ympäri maailman. Yrityksen tavoitteena on valmistaa turvallisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat muun muassa BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt, babysitterit ja ruokailutuotteet. 

Katso lisää BabyBjörn »