-16%
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta + Päällinen
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta + Päällinen
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta + Päällinen

BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta + Päällinen

96,50 € 114,80 € Sinä säästät: 18,30 € (-16%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Pakkaukseen sisältyy ergonominen BabyBjörnin kantoreppu sekä yhteensopiva päällinen. Tuotteiden avulla lasta on helppo kantaa rinnalla niin sisä- kuin ulkotiloissa.

BabyBjörn Original Classic on kätevä ja helppokäyttöinen kantoreppu, joka sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön. Muiden BabyBjörn-kantoreppujen tavoin se on kehitetty yhteistyössä lastenlääkäreiden kanssa tarjoamaan kasvavalle lapselle parhaan mahdollisen tuen.

Kantoreppu on vaivaton käyttää yksin, ja sen saa puettua päälle ja riisuttua helposti itse. Kaikki säädöt saa hoidettua kätevästi kantorepun etupuolelta. Kantorepun saa myös avattua edestä, jolloin voit nostaa nukahtaneen lapsen pois herättämättä häntä. Ergonomisesti muotoiltuna se antaa oikeanlaisen tuen kasvavan lapsen päälle, selälle ja lonkalle. Säädettävän niskatuen saa tarvittaessa taitettua alas.

Rintarepun päällinen on täydellinen lisä kantoreppuun kun haluat lapsen pysyvän lämpimänä ja kuivana kylmällä ja sateisella säällä. Se on mukavan pehmeää ja joustavaa fleecekangasta, joka on vettähylkivää ja tuulenpitävää, mutta samalla hengittävää materiaalia. Huppu on irrotettavissa, joten päällinen on joustava käytössä. Sitä voidaan käyttää, kun lapsi on kasvot kantajaa kohti tai kasvot eteenpäin. Lisäksi voit nostaa lapsen rintarepusta ottamatta ensin päällistä pois. Sopii kaikkiin BabyBjörnin rintareppuihin, paitsi Comfort Carrier-malliin.

Konepesu: 40 astetta.
Väri: Musta.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.
Artikkelinro. 901786

Tuotemerkki

BabyBjörn

BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka laadukkaita tuotteita on saatavilla ympäri maailman. Yrityksen tavoitteena on valmistaa turvallisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat muun muassa BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt, babysitterit ja ruokailutuotteet. 

Katso lisää BabyBjörn »