Oeko-Tex -27%
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta
BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta

BabyBjörn Original Classic Kantoreppu, Musta

59,90 € 82 € Sinä säästät: 22,10 € (-27%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

BabyBjörn Original Classic on mukava ja helppokäyttöinen rintareppu, joka soveltuu käytettäväksi niin sisällä kuin ulkona. Kantoreppu on kehitetty yhdessä lastenlääkäreiden kanssa tukemaan mahdollisimman hyvin myös vastasyntynyttä lasta.

Kantoreppu on vaivaton ottaa pois ja laittaa päälle ilman apua, ja kaikki säädöt ovat kätevästi edessä. Etuosa voidaan avata täysin ja näin saat nostettua nukkuvan lapsen sänkyyn herättämättä häntä. Kantoreppu on ergonomisesti muotoiltu, ja se antaa oikeanlaisen tuen lapsen päälle, selälle ja lantiolle. Päätuki on säädettävissä ja se voidaan viikata alas siinä vaiheessa, kun lapsi on jo isompi ja osaa itse kannatella päätään.

Pystyasento:
Kantoreppu soveltuu käytettäväksi jo vastasyntyneiden kanssa, ja se on suunniteltu anatomisesti sopivaksi kasvavalle lapselle. Pystyasento pitää lapsen hengitystiet avoinna ja mahdollistaa hengityksen tarkkailun.

Vapaat kädet ja jalat:
Kantoreppu antaa lapselle tilaa liikuttaa käsiään ja jalkojaan vapaasti. Näin lapsi pystyy harjoittamaan lihaksiaan, motoriikkaansa sekä tasapainoaan.

Pienikokoinen ja helppokäyttöinen:
Elämänsä alkutaipaleella vauva tarvitsee paljon fyysistä läheisyyttä. Tähän tarpeeseen Original Classic Spirit -kantoreppu vastaa täydellisesti: voit laittaa sen päälle ja ottaa pois vaivattomasti itse, ja laskea kantorepussa nukahtaneen lapsen suoraan vuoteeseen herättämättä häntä. Tämä onnistuu avaamalla etupuolella olevat kiinnikkeet, jolloin kantoreppu avautuu. Kiinnikkeiden määrä on minimoitu, jotta kantoreppu olisi mahdollisimman kätevä ja helppokäyttöinen. Värikoodatut kiinnikkeet napsahtavat selkeästi kiinnittyessään, ja kantoreppua on helppo säätää kunkin kantajan mukaiseksi.

Pääntuki:
Vastasyntyneen pää vastaa kolmannesta tämän painosta, eikä vastasyntynyt ole vielä kyllin vahva pitelemään päätään omin voimin. Niinpä hän tarvitsee kunnollista pääntukea ensimmäisen viiden kuukauden aikana. Kuten muissakin BabyBjörnin kantorepuissa, myös tässä mallissa on tukeva pääntuki, jota voi säätää antamaan lapsesi päälle ja niskalle tarvitsemansa tuen.

Lähentää lasta ja vanhempaa:
Kantoreppu auttaa sinua olemaan lähellä vastasyntynyttä ja vahvistamaan sidettä välillänne. Kantorepussa lapsi on tukevasti rintaasi vasten, ja kehosi lämpö sekä tuttu äänesi auttaa lasta rauhoittumaan ja tuntemaan itsensä turvalliseksi. Samanaikaisesti opit itse tuntemaan lapsen eleitä ja tulkitsemaan hänen tarpeitaan.

Käännettävä kantoasento:
BabyBjörn suosittelee kantoreppua käytettäväksi aina viiden kuukauden ikään asti niin, että lapsen kasvot ovat omiasi kohti. Sen jälkeen lapsen niska, selkä ja lantio ovat kehittyneet riittävästi, ja lapsen asentoa voi vaihdella myös kasvot menosuuntaan. Tällöin lapsi pystyy tutkailemaan maailmaa turvallisesti vanhemman sylissä leväten.

Lastenlääkäreiden kanssa kehitetty:
Tuote on kehitetty läheisessä yhteistyössä kansainvälisesti johtavien lastenlääkäreiden, kätilöiden sekä lastenpsykologien kanssa. Heidän osaamisensa on äärimmäisen tärkeää uusien tuotteiden kehittämisessä, ja BabyBjörn suunnittelee tuotteensa aina heidän suositustensa mukaisiksi.

Ikäsuositus: vastasyntyneestä (väh. 3,5 kg ja 53 cm) 11 kg painoiseksi saakka.

Maksimikuormitus: 11 kg.

Pesuohje: Konepesu 40 asteessa. Pestään erikseen. Käytettäväksi suositellaan ympäristöystävällistä ja hellävaraista pesuainetta. Ei valkaisua eikä rumpukuivausta. Kaikki käytetyt materiaalit ovat hellävaraisia lapsen iholle ja turvallisia laittaa suuhun. Niissä ei ole haitallisia aineita, ja ne täyttävät Öko-Tex-standardin 100 vaatimukset (tuoteluokka I, vauvojen tuotteet).


Väri: Musta.
Artikkelinro. 109391

Video

Tuotemerkki

BabyBjörn

BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka laadukkaita tuotteita on saatavilla ympäri maailman. Yrityksen tavoitteena on valmistaa turvallisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat muun muassa BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt, babysitterit ja ruokailutuotteet. 

Katso lisää BabyBjörn »