Ilmaiset toimituskulut -25%
BabyBjörn One Kantoreppu Air Mesh, Silver + Päällinen
BabyBjörn One Kantoreppu Air Mesh, Silver + Päällinen
BabyBjörn One Kantoreppu Air Mesh, Silver + Päällinen

BabyBjörn One Kantoreppu Air Mesh, Silver + Päällinen

159,90 € 212,40 € Sinä säästät: 52,50 € (-25%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Pakkaukseen sisältyy ergonominen BabyBjörnin kantoreppu sekä yhteensopiva päällinen. Tuotteiden avulla lasta on helppo kantaa rinnalla niin sisä- kuin ulkotiloissa.

BabyBjörn One Air Mesh on monikäyttöinen kantoreppu, jota voi käyttää neljässä eri asennossa niin rinnalla kuin selässäkin, kasvavan lapsesi tarpeiden mukaan. Se tarjoaa oikeanlaisen tuen lapsesi päälle, selälle ja lantiolle, ja erityisen kantoasennon ansiosta sitä voi käyttää jo vastasyntyneen kanssa.

Ergonomisesti suunniteltu kantoreppu tekee sen käyttämisestä mukavaa niin lapselle kuin kantajallekin. Hihnat ovat säädettävissä kunkin kantajan mukaan, ja pehmustetut olkahihnat ja lantiovyö antavat ergonomisen tuen pitkäkestoistakin käyttöä varten. Kantoreppua on helppo käyttää yksin, ja tukevan lantiovyön avulla se on helppo pukea itse päälle lapsen ollessa kantorepussa. Lapsi matkustaa mukavasti säädettävässä ja pehmeässä istuimessa, jonka tukevan niskatuen saa tarvittaessa taitettua alas..

Kantoreppua voi käyttää heti lapsen syntymästä lähtien (min. 3,5 kg) aina 3-vuotiaaksi asti (maks. 15 kg). Kasvot menosuuntaan -asennossa lapsen tulee kuitenkin olla vähintään 5 kk:n ikäinen. Kuten muutkin BabyBjörnin kantoreput, se on kehitetty läheisessä yhteistyössä johtavien lastenlääkäreiden kanssa.

Väri: Hopea.

Rintarepun päällinen on täydellinen lisä kantoreppuun kun haluat lapsen pysyvän lämpimänä ja kuivana kylmällä ja sateisella säällä. Se on mukavan pehmeää ja joustavaa fleecekangasta, joka on vettähylkivää ja tuulenpitävää, mutta samalla hengittävää materiaalia. Huppu on irrotettavissa, joten päällinen on joustava käytössä. Sitä voidaan käyttää, kun lapsi on kasvot kantajaa kohti tai kasvot eteenpäin. Lisäksi voit nostaa lapsen rintarepusta ottamatta ensin päällistä pois. Sopii kaikkiin BabyBjörnin rintareppuihin, paitsi Comfort Carrier-malliin.

Konepesu: 40 astetta.
Väri: Musta.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.
Artikkelinro. 901791

Tuotemerkki

BabyBjörn

BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka laadukkaita tuotteita on saatavilla ympäri maailman. Yrityksen tavoitteena on valmistaa turvallisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat muun muassa BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt, babysitterit ja ruokailutuotteet. 

Katso lisää BabyBjörn »