BabyBjörn

BabyBjörn One Air Mesh Kantoreppu 2018, Harmaa

-20% Testivoittaja Ilmaiset toimituskulut Oeko-Tex
Loppu varastosta
Loppu varastosta
149,50 € 185,90 € Sinä säästät: 36,40 € (-20%)
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • Voit vaihtaa joululahjasi 31.1.2020 asti

Joululahjojen viimeinen tilauspäivä:
18.12. Postinumerot: 00–79
17.12. Postinumerot: 80–99

Tuotekuvaus

BabyBjörn Kantoreppu One Air Mesh on monikäyttöinen kantoreppu vatsalle ja selälle, joka antaa oikeanlaisen tuen kasvavan lapsen päälle, selälle ja lonkille. Kantorepussa on neljä erilaista tapaa kantaa lasta - kaikki tavat yhtä mukavia ja helppokäyttöisiä. Vastasyntyneille on repussa erikoistuki, mahdollisuus kantaa sisään- tai ulospäin kääntyneenä sekä selässä.

Uudistunut vuoden 2018 malli!
- Pääntuki nousee ylemmäs
- Uudistettu olkaimien pehmuste
- Säädettävä istuinala jossa suurempi maksimileveys
- Vähemmän kangasta lapsen ja kantajan välissä
- Pääntuen säätelyn uusi muotoilu
- Ohuempi pehmuste
- Pehmeämpi kangas

BabyBjörn Kantoreppu One Air Mesh antaa maksimaalisen mukavuuden sekä lapselle että kantajalle. Säädettävä muotoilu mahdollistaa kantorepun muokkauksen juuri sinulle sopivaksi. Repussa on hyvin pehmustetut olkaimet ja lantiovyö.

BabyBjörnin kantoreppua voit käyttää pitkään heti syntymästä lähtien (min 3,5 kg) ilman vastasyntyneen tukea aina noin kolmeen ikävuoteen (max 15 kg) asti. Se on kehitetty läheisessä yhteistyössä johtavien lastenlääkäreiden kanssa, kuten muutkin BabyBjörnin reput.

One-kantoreppua on helppo käyttää itsenäisesti kaikissa tilanteissa. Siinä on erityinen korkeustaso, joten voit kantaa vastasyntynyttä lastasi parhaalla mahdollisella tavalla - korkealla rinnan päällä, sydän sydäntä vastaan. Noin 4 kuukauden ikäisestä käytetään alempaa korkeustasoa ja silloin voit kantaa lastasi joko itseäsi vasten tai kasvot eteenpäin. 12 kuukaudesta alkaen voit kantaa lasta myös selässä. Tukevan lantiovyön ansiosta voit helposti ja kätevästi ilman apua asettaa vauvan selkääsi.

BabyBjörnin One Air Mesh on ergonomisesti suunniteltu kantoreppu, joka tarjoaa sinulle ja lapsellesi täydellisen maksimaalisen mukavuuden koko käyttöajaksi. Pehmustettu istuin, ulospäinkäännetyt saumat ja säädettävä leveys jaloille takaavat lapsellesi mukavan asennon. Lisäksi vakaa ja säädettävä pääntuki voidaan taittaa alas kun lasta kannetaan eteenpäin käännettynä.

Ikäsuositus: 0–3 vuotta. Vähintään 3,5 kg/53 cm - max 15 kg/100 cm.
Minimi-ikä kasvot eteenpäin -asennossa 5 kk.
Enimmäispaino kasvot eteenpäin -asennossa: 12 kg .

Mesh on verkkomaista hengittävää kangasta, joka tuntuu viileältä käytössä ja kuivaa nopeasti pesun jälkeen. Kaikki One Air - kankaat ovat ystävällisiä lapsesi iholle, vaarattomia suuhun laitettaessa ja taatusti vapaita terveydelle vaarallisista aineista. Täyttää Oeko-Tex Standard 100 vauvatuotteiden vaatimukset luokassa 1.

Päämateriaali: 60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä
Täyte: 100 % puuvillaa
Lantiovyön täyte: 100 % polyesteriä
Hoito-ohje: Konepesu 40°C. Pestävä erillään. Käytä mietoa pesuainetta ilman valkaisuainetta.

BABYBJÖRN Kantoreppu One on testivoittaja ruotsalaisen Råd & Rön -lehden kantorepputestissä numerossa 3/2014. One -kantoreppu sai myös maininnan "Yksinkertainen ja kätevä" Bäst-i-test kantoreppuvertailussa vuonna 2018. Ruotsinkielisen artikkelin löydät tästä Bäst-i-test.se

Babybjörnillä on monia kantoreppumalleja. He ovat tehneet vertailutaulukon josta saat apua valintaan. Englannin kielinen taulukko löytyy !täältä

Artikkelinro. 724427

Asiakkaiden kuvat

Video