Babylonia Tricot-slen Bamboo Kantoliina, Water Mint
Babylonia Tricot-slen Bamboo Kantoliina, Water Mint
Babylonia Tricot-slen Bamboo Kantoliina, Water Mint
Zoom

Babylonia

Babylonia Tricot-slen Bamboo Kantoliina, Water Mint

3 JÄLJELLÄ
3 JÄLJELLÄ
78,90 €
Lisää ostoskoriin

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Babylonian Tricot-slen bamboo on pitkä ja joustava kantoliina, joka takaa parhaan istuvuuden. Se on monipuolinen, pehmeä ja miellyttävä, ja valmistettu bambusta. Kantoliina on täydellinen valinta vastasyntyneelle tai pienelle lapselle. Tricot-slen on helppo solmia ja sen avulla lasta voi kantaa usealla eri tavalla. Kantoliina on myös mainio apuvälien imetykseen. Mukana tulevan ohjekirjan avulla opit helposti tavallisimmat solmintatavat ja eri vaihtoehtoja niille.

Tricot-sleniä käytetään synnytysosastoille ja keskososastoilla vastasyntyneiden ja joskus keskosina syntyneiden lasten rauhoittamiseen. Kantoliinaa voi käyttää hyvinkin pienten lasten kanssa, sillä kantoasennon ergonomisuus takaa, ettei lapsen selkään kohdistu painetta. Siksi kantoliinaa voi käyttää lapsen syntymästä asti ja niin kauan kuin haluaa.

Babylonia keskittyy erityisesti ekologisten tuotteiden valmistamiseen. Bambukaan ei täytä kaikkia kriteereitä, mutta se on silti ympäristöystävällisempi materiaali kuin muut kankaat. Bambu kasvaa nopeasti eikä se vaadi yhtä paljon vettä kuin puuvilla. Bambua on kuitenkin käsiteltävä kemiallisesti, ennen kuin siitä voidaan valmistaa kangasta. Käsittelyn jälkeen bambu muuttuu viskoosiksi, ja koska sen luonnollisuus häviää käsittelyn aikana, ei bambua voida kutsua ekologiseksi materiaaliksi vaikka bambu olisikin ekologisesti viljelty.

Babylonia käyttää kankaiden värjäämiseen myrkyttömiä, GOTS-hyväksyttyjä värejä.

Yksi koko sopii kaikille.

Ikäsuositus: Vastasyntynyt - 3 vuotta.

Max paino: 15 kg.

Materiaali: 100 % bambusta valmistettua viskoosia.

Pesuohje: 40°C.

Artikkelinro.  719601

Asiakkaiden kuvat