Ilmaiset toimituskulut Eko
Babylonia BB-Tai Eko Kantoliina, Ornate Blue
Babylonia BB-Tai Eko Kantoliina, Ornate Blue

Babylonia BB-Tai Eko Kantoliina, Ornate Blue

130,90 €
2 JÄLJELLÄ Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Babylonia BB-Tai on kantoliinan ja kantorepun välimuoto. Sitä on helppo ja mukava käyttää ja se on ergonominen ja monipuolinen, vastaten nykyvanhempien korkeita vaatimuksia.

BB-Tain avulla voit kantaa lastasi edessä vatsa vatsaa vasten, mutta myös lantiolla tai selässä. BB-Tai on hyvä vaihtoehto sille joka haluaa kantaa lastaan selässä joko kotona tai vaellusretkillä metsässä. Myös imetys sujuu kantoliinan kyydissä helposti ja huomaamattomasti antaen hyvän tuen äidille.

BB-Tai tarjoaa pitkän käyttöiän. Mukaan kuuluu vastasyntyneille tarkoitettu lisäosa jonka avulla vauvaa voidaan kantaa ensimmäisestä päivästä alkaen. Pääntuki voidaan nostaa ylös tukemaan nukkuvan lapsen päätä. Suurempien lasten kantaminen käy myös mukavasti. Suurin sallittu paino on 20kg ja kantoliinaa voidaankin käyttää vaellusretkillä kantamaan esim. 4-vuotiasta selässä. BB-Tai antaa hyvän tuen kantajan vyötärölle ja lantiolle auttaen jaksamaan kantaa pitempiä jaksoja.

- Yksi koko, sopii kaikille

Suositusikä: Vastasyntyneistä eteenpäin
Suosituspaino: 2,5 – 20kg
Materiaali: 100% ekologista puuvillaa
Artikkelinro. 732483

Tuotemerkki

Babylonia

Jollyroomilta löydät Babylonia-merkin kantoliinat ja raskauskorut. Babylonia on belgialainen yritys, joka valmistaa moderneja, monikäyttöisiä kantoliinoja sekä odotuskoruja. Babylonian kantoliinojen ideana on helpottaa vanhempien elämää. Kantoliinassa kantaminen auttaa myös täyttämään lapsen läheisyyden tarvetta ja kehittämään motorisia taitoja. Kantoliinoja on saatavana monissa eri malleissa ja väreissä.

Katso lisää Babylonia »