-32% Ilmaiset toimituskulut
Troll Sun Hoitolipasto, Valkoinen

Troll Sun Hoitolipasto, Valkoinen

399,90 € 589,90 € Sinä säästät: 190 € (-32%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Troll Sun -hoitolipasto on huikean käytännöllinen huonekalu, johon sisältyy sekä hoitopöytä että lipasto!

Kahteen käyttötarkoitukseen soveltuva hoitolipasto sisältää irrotettavan hoitoalustan sekä kolme suurta vetolaatikkoa, joihin mahtuu lapsen vaatteet, vaippoja, pesulappuja ja muita tarvittavia asioita. Kun lapsi kasvaa isommaksi, voit irrottaa hoitoalustan ja käyttää tuotetta pelkkänä lipastona. Hoitolipasto on siis erittäin kätevä ja käyttötarpeisiin hyvin mukautuva ratkaisu!

Troll-tuotemerkillä on korkeat laatuvaatimukset ja jokainen vaihe tuotteen valmistuksessa valvotaan tarkasti puutavaran saapumisesta tehtaalle siihen asti, kun valmis tuote lähtee tehtaalta. Huonekalut ovat massiivista pohjoismaista koivua. Trollin huonekalut täyttävät niin eurooppalaiset kuin amerikkalaiset standardit. Tuotteet testataan useissa testi-instituuteissa.

Lipaston mitat: 105 x 53 x 91,5 cm.

Materiaali: Massiivikoivu.

Väri: Valkoinen.
Artikkelinro. 901422

Tuotemerkki

NG Baby

NG Baby valmistaa lastentarvikkeita ja on ollut mukana lastentarvikemarkkinoilla jo 50 vuotta. NG Baby satsaa korkeaan laatuun ja materiaalit valitaan aina lapsen parasta ajatellen. Meiltä löydät suuren valikoiman NG Babyn tuotteita, kuten vuodetekstiilejä, hoitoalustoja, imetystyynyjä, viirinauhoja ja paljon muuta!

Katso lisää NG Baby »