Ilmaiset toimituskulut
Troll Mika Hoitopöytä, Valkoinen

Troll Mika Hoitopöytä, Valkoinen

419,90 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Sievä ja käytännöllinen Troll Mika -hoitopöytä, jossa on runsaasti säilytystilaa kaikelle tarvittavalle. Pöytä toimii samanaikaisesti sekä hoitoalustana että lipastona, jossa saa säilytettyä kätevästi niin vaipat kuin vaatteetkin. Kun hoitoalustaa ei enää tarvita lapsen kasvettua, sen saa otettua pois, jolloin myös lipaston ylätaso vapautuu käytettäväksi vaikkapa valokuville ja koriste-esineille.

Troll-tuotemerkillä on korkeat laatuvaatimukset, ja valmistusprosessia valvotaan tarkasti aina puutavaran saapumisesta tuotteen tehtaalta lähtemiseen asti. Troll-tuotemerkin huonekalut valmistetaan pääosin pohjoismaisesta massiivikoivusta, ja niissä käytetään sekä Ruotsissa valmistettua myrkytöntä, vesipohjaista maalia että ympäristöystävällistä liimaa. Huonekalut täyttävät niin eurooppalaiset kuin amerikkalaisetkin standardit, ja tuotteita testataan useissa eri laitoksissa.

Mitat: 94 x 81 x 106 cm.
Hoitoalustan mitat: 76 x 85,4 cm.

Materiaali: Massiivikoivu.

Väri: Valkoinen
Artikkelinro. 901642

Tuotemerkki

Troll

Troll on latvialainen huonekaluvalmistaja, joka tekee tyylikkäitä huonekaluja. Troll huolehtii tuotannossaan tiukoista ympäristövaatimuksista.

Katso lisää Troll »