-22%
Ilmaiset toimituskulut
2ME Aloituspaketti
2ME Aloituspaketti
2ME Aloituspaketti
2ME Aloituspaketti
2ME Aloituspaketti
2ME Aloituspaketti

2ME Aloituspaketti

442,70 € 564,90 € Sinä säästät: 122,20 € (-22%)
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

2ME Aloituspaketti on kattava aloituspaketti lapsellesi. Paketti sisältää: Kuomurattaat, vaunukopan, lämpöpussin, turvakaukalon, sitterin sekä syöttötuolin.2ME Casablanca Kuomurattaat ovat lujarakenteiset ja monikäyttöiset. Rattaissa on alumiinirunko ja käännettävä istuinosa, puhkeamattomat 12 tuuman takarenkaat ja 8 tuuman kääntyvät eturenkaat. Tuulisuojus, tavarakori ja heijastin, sekä hengittävä airfill-materiaalista tehty päällinen. Istuinosa voidaan asettaa myös makuuasentoon, joka on suunniteltu siten, ettei lapsi pääse liukumaan tuolista pois. Vaunukoppa myydään erikseen. Katso kohdasta: Lisätarvikkeet.


- Enimmäispaino: 18 kg

- Tavarakorin enimmäispaino: 4 kg

- Mitat: 105 cm x 60 cm x 80 cm

- Mitat, kun rattaat laitettu kasaan: 25 cm x 60 cm x 81 cm

- Paino: 11,5 kg
2ME Casablanca Vaunukoppa on uusi vaunukoppa Casablanca-kuomurattaisiin! Tilavassa vaunukopassa kangas ja patja ovat pehmeästä puuvillasta. Kopassa on myös tuulisuoja säilytystaskulla ja tuuletusaukko lapsen pään kohdalla, joka on tärkeä lämpöisinä päivinä. Vaunukopassa on heijastinnauhaa saumoissa, jotka antavat ekstra-suojaa pimeällä.


- Enimmäispaino: 12 kg.

- Korkeus: 63 cm.

- Leveys: 32 cm.

- Syvyys: 81 cm.

- Paino: 4,5 kg.

Huom! Vaunukopassa on valkoisia yksityiskohtia (ei täysin musta, kuten kuvassa).2ME Tylösand Lämpöpussi, Musta on pehmeä ja mukava lämpöpussi, jossa sisävuori on pehmeää fleece-kangasta. Pussi voidaan avata kahdella vetoketjulla siten, että siitä tulee makuualusta. Sopii lapsille, jotka ovat 0-15 kuukauden ikäisiä.- Korkeus: 7 cm

- Leveys: 42 cm

- Syvyys: 82 cm

- Väri: Musta

2ME Safety Monza Turvakaukalo on kevyt ja sulavalinjainen turvakaukalo, joka painaa erittäin vähän. Istuimessa ja selkänojassa hengittävä airfill-päällinen. Mukana päätuki sekä suojaava airfill-kuomu.


- Enimmäispaino: 0 - 13 kg

- Korkeus: 51 cm (selkä 43 cm)

- Leveys: 44 cm (istuin 25 cm)

- Syvyys: 63 cm (istuin 27 cm)

- Paino: 2,7 kg

- Väri: Punainen


Turvakaukalo on turvatestattu ja hyväksytty EU:E13-standardin mukaisesti.
2ME Kajsa 2012 Sitteri 2012 keinuu ihanasti kun lapsi liikuttaa itseään. Sitteri on varustettu lapsen vartalon mukaan muotoillulla istuimella, joka on mukava vauvalle. Babysitteri Kajsa 2012 on pieni, kevyt ja joustava, jonka ansiosta se on helppo ottaa matkalle mukaan. Sitteriin sisältyy leikkikaari, jossa on pehmoleluja. Sopiva lapselle 2 - 3 viikon ikäisestä lähtien.


- Enimmäispaino: 9 kg

- Korkeus: 63 cm

- Leveys: 43 cm

- Syvyys: 70 cm

- Paino: 1,5 kg

- Väri: Punainen2ME Sandra Syöttötuoli on päivitetty versio, jossa jaloille on jätetty enemmän tilaa. Korkea syöttötuoli ruokailuun ja leikkiin tarkoitetulla pöytälevyllä. Syöttötuoli voidaan kasata, jolloin se menee pieneen tilaan. Tuli voidaan siis helposti ottaa myös matkalle mukaan. Irroitettava istuintyyny.


- Mitat: 62 cm x 69 cm x 60 cm.

- Paino: 4,6 kg.

- Enimmäispaino: 15 kg (6-18 kk)

- Väri: Valkoinen/Musta


Artikkelinro. 135013

Tuotemerkki

Nikko

Täältä löydät suuren määrän Nikon valmiiksi rakennettuja radio-ohjattavia autoja ja muita kulkuvälineitä, jotka koeajetaan aina ennen kuin ne laitetaan pakettiin. Laadukkailla ja kestävillä kulkuvälineillä on hauska leikkiä ja ajella. Nikko on Skandinaavian suurin valmiiksi rakennettujen radio-ohjattavien autojen valmistaja.

Katso lisää Nikko »