-10% Ilmaiset toimituskulut
Nuna Leaf Babysitteri Sähkömoottorilla, Cinder
Nuna Leaf Babysitteri Sähkömoottorilla, Cinder
Nuna Leaf Babysitteri Sähkömoottorilla, Cinder

Nuna Leaf Babysitteri Sähkömoottorilla, Cinder

  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Nuna Leaf on modernisti suunniteltu babysitteri, joka erottuu edukseen. Babysitteri laitetaan liikkeeseen kevyesti työntämällä ja se keinuu hiljaisesti, eikä se siis tarvitse lainkaan erillisiä paristoja.

Pehmeän ja luonnollisen tuntuisen keinumaliikkeen ansiosta lapsi voi rentoutua rauhassa ja häiriöttä. Keinumaliike jatkuu noin 2 minuutin ajan työntämisestä. Keinumekanismin voi myös halutessaan lukita, jolloin lapsi istuu paikallaan miellyttävässä babysitterissä.

Pakkaukseen sisältyy Nuna Leafin kätevä sähkömoottori, joka naksautetaan helposti babysitterin jalkaan kiinni. Moottorissa on kuusi eri keinumisnopeutta, jotka rauhoittavat lastasi.

Käyttäjäystävällisestä ohjauspaneelista ohjaat moottorin nopeutta napin painalluksella. Mukaan sisältyy mikro-USB-kaapeli, joka sopii sekä pistorasiaan että lisäakun laturiin (laturi ei sisälly mukaan).

Saat lisätietoa tuotteista klikkaamalla tuotekuvia.
Artikkelinro. 904860

Tuotemerkki

Nuna

Nuna on tuotemerkki, joka perustuu yhteen lupaukseen: lasten ja vauvan tuotteiden tarkoituksena on helpottaa tuoreen vanhemman arkea niin, että pienten lasten vanhemmuudesta voi nauttia täysillä. Valikoimassa on muun muassa Nuna Leaf sitteri, Nuna Buggy lastenvaunut sekä matkasänkyjä, lämpöpusseja ja matkarattaita.

Katso lisää Nuna »