Oeko-Tex
Leander Linea Reunapehmuste Pinnasänkyyn, Vaaleansininen
Leander Linea Reunapehmuste Pinnasänkyyn, Vaaleansininen
Leander Linea Reunapehmuste Pinnasänkyyn, Vaaleansininen

Leander Linea Reunapehmuste Pinnasänkyyn, Vaaleansininen

55,00 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • Avoin kauppa - 365 päivän palautusoikeus
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Leander Linea -reunapehmuste pinnasänkyyn on valmistettu pehmeästä ja kestävästä korkealaatuisesta puuvillasta. Tämä reunapehmuste on "puolikas" ja peittää siksi vain puolet pinnasängystä. Näin sänky ja lapsi saavat enemmän ilmaa ja luonnollisemman huoneenlämpötilan. Voit käyttää kahta reunapehmustetta, jos haluat peittää koko sängyn. Pehmustetta voi käyttää koko sängyssä ja sitä voi siirtää tarpeen mukaan korkeammalle, matalammalle tai kolmelle sivulle. Pehmusteessa on koristeelliset saumat ja kauniit nauhat, joilla se kiinnitetään pinnasängyn laitoihin.

Linea on Leanderin uusi sarja, joka keskittyy yksinkertaisiin ja moderneihin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin 0-3-vuotiaille lapsille. Nimi Linea viittaa sarjalle tunnusomaisiin puhtaisiin linjoihin, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen.

Mitta: 30 x 181 x 2 cm.

Materiaali: 100 % puuvillaa, täyte 100 % polyesteriä. Öko-tex 100-hyväksytyt tekstiilit.
Pesuohje: Konepesu 40 asteessa.

Väri: Sininen.
Artikkelinro. 654439

Tuotemerkki

Leander

Leander aloitti toimintansa tunnetulla Leander-kehdolla ja on sen jälkeen tuottanut monia hienoja huonekaluja. Leanderille on tyypillistä klassinen, skandinaavinen design, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja yksinkertainen, selkeä estetiikka. Designin takana on Stig Leander, joka ajattelee aina lapsen todellisuutta suunnitellessaan.

Katso lisää Leander »