Kids Concept Star Säilytyssetti
Kids Concept Star Säilytyssetti
Kids Concept Star Säilytyssetti
Kids Concept Star Säilytyssetti

Kids Concept

Kids Concept Star Säilytyssetti

Trustpilot
Loppu varastosta
Loppu varastosta
68,10 €
Valvo tuotetta
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Kids Concept Star Säilytyssetti sisältää ihania lastenhuoneen säilytystuotteita.
Pakettiin sisältyvät:

Kids Concept Star Seinänaulakko on upea tähtien muotoinen seinänaulakko lapsille Kids Conceptin Star-sarjasta. Tämän puisen naulakon voit ripustaa seinälle joko lastenhuoneeseen tai kodin eteiseen. Se on tyylikäs sisustusyksityiskohta, jossa on neljä koukkua. Anna lapsellesi mahdollisuus ripustaa vaatteet roikkumaan naulakkoon täysin omin avuin!

Kids Concept Star Tauluhylly on klassinen, puinen tauluhylly, jossa on kolme kaiverrettua tähteä koristeena. Se on erinomainen hylly lastenhuoneen seinälle. Tämän tauluhyllyn avulla voit koristaa lastenhuoneen seinät ja siinä voit säilyttää esim. lasten suosikkikirjoja.

Kids Concept Star Säilytyslaatikko on suuri ja upea säilytyslaatikko lastenhuoneen tavaroiden säilytykseen. Klassisesti muotoiltu laatikko on valmistettu puusta ja siinä on valkoisia tähtiä yksityiskohtana. Sisusta lastenhuone tällä hyvännäköisellä ja käytännöllisellä laatikolla, joka sopii myös erinomaisesti Ikean Expedit-hyllyyn. Vihdoinkin saat lastenhuoneen lelut järjestykseen! Säilytyslaatikko on saatavana useana erivärisenä.

Katso tarkemmat tiedot kunkin yksittäisen tuotteen kohdalta erikseen.

Artikkelinro. 902005

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Trustpilot