-20%

Färg & Form Paketti Tyyny & Täkki Pinnasänkyyn Eco

59,90 € 74,80 € Sinä säästät: 14,90 € (-20%)
Varastossa Osta

Tuotekuvaus

Färg & Form Paketti Tyyny & Täkki Pinnasänkyyn Eco on setti, johon kuuluu tyyny ja täkki pinnasänkyyn ruotsalaiselta Färg & Formilta. Pakettiin kuuluu Färg & Form Tyyny Pinnasänkyyn Eco ja Färg & Form Täkki Pinnasänkyyn Eco. Tyyny ja täkki ovat ekologista puuvillaa, ja ovat erinomainen ja laadukas pienen vauvan aloitussetti!

Färg & Form Täkki Pinnasänkyyn Eco, 90 x 120 cm on pehmeä ja mukavan tuntuinen lasten täkki pinnasänkyyn. Täkki on valmistettu ekologisesta puuvillasta ja täyte on pehmeää polyesteria. Laadukas ja ympäristöystävällinen täkki luo hyvät puitteet lapsen hyvälle unelle.
Muistathan myös, että Färg & Formilla on hienoja vuodevaatesettejä!

Mitat: 90 x 120 cm.

Materiaali: 100 % Ekologinen puuvilla.

Pesuohje: 60 astetta.

Väri: Valkoinen.

Färg & Form Tyyny Pinnasänkyyn Eco, 32 x 52 cm on pehmeän ja mukavan tuntuinen laadukas tyyny. Pinnasänkytyyny on valmistettu ekologisesta puuvillasta ja sen täyte on polyesteria.

Muistathan myös, että Färg & Formin Eco-sarjassa on muitakin ympäristöystävällisiä tuotteita pinnasänkyyn.

Mitat: 32 x 52 cm.

Materiaali: 100 % Ekologinen puuvilla. Täyte: Polyesteri.

Väri: Valkoinen.
Artikkelinro. 901352

Tuotemerkki

Färg & Form

Färg & Form on ruotsalainen yritys joka valmistaa hauskoja leluja, tyylikkäitä sisustustuotteita ja hyvännäköisiä lastenvaatteita pohjoismaisella designilla. Yritys perustettiin vuonna 1996 ja se on siitä lähtien kehittänyt useita suosittuja lastentuotteita. Meiltä löydät mm. Färg & Formin lastenvaatteet sekä kellot, lamput ja vuodevaatteet suositulla Moln-kuosilla. Valikoimassa on myös ihania leluja, kuten helistimiä, soittoleluja ja puruleluja.

Katso lisää Färg & Form »