-20%

Färg & Form Paketti Tyyny & Täkki Pinnasänkyyn Quality

37,90 € 47,40 € Sinä säästät: 9,50 € (-20%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Färg & Form Paketti Tyyny & Täkki Pinnasänkyyn Quality on setti, johon kuuluu tyyny ja täkki pinnasänkyyn ruotsalaiselta Färg & Formilta. Pakettiin kuuluu Färg & Form Tyyny Pinnasänkyyn Quality, 32 x 52 cm ja Färg & Form Täkki Pinnasänkyyn Quality, 90 x 120 cm. Tässä on jokaiselle uudelle vanhemmalle ja tämän vauvalle täydellinen aloitussetti!

Färg & Form Tyyny Pinnasänkyyn Quality, 32 x 52 cm on pehmeä ja mukavan tuntuinen lasten tyyny pinnasänkyyn. Laadukas pinnasänkytyyny on valmistettu polyesterista ja luo hyvät puitteet lapsen hyvälle unelle.

Muistathan myös, että Färg & Formilla on hienoja vuodevaatesettejä!

Mitat. 32 x 52 cm.

Materiaali: 100 % Polyesteri.

Pesuohje: 60 astetta.

Färg & Form Täkki Pinnasänkyyn Quality, 90 x 120 cm on pehmeä ja mukavan tuntuinen täkki pinnasänkyyn. Laadukas pinnasänkytäkki on valmistettu polyesterista ja luo hyvät puitteet vauvan hyvälle unelle.

Muistathan myös, että Färg & Formilla on hienoja vuodevaatesettejä!

Mitat. 90 x 120 cm.

Materiaali: 100 % Polyesteri.

Pesuohje: 60 astetta.
Artikkelinro. 901347

Tuotemerkki

Färg & Form

Färg & Form on ruotsalainen yritys joka valmistaa hauskoja leluja, tyylikkäitä sisustustuotteita ja hyvännäköisiä lastenvaatteita pohjoismaisella designilla. Yritys perustettiin vuonna 1996 ja se on siitä lähtien kehittänyt useita suosittuja lastentuotteita. Meiltä löydät mm. Färg & Formin lastenvaatteet sekä kellot, lamput ja vuodevaatteet suositulla Moln-kuosilla. Valikoimassa on myös ihania leluja, kuten helistimiä, soittoleluja ja puruleluja.

Katso lisää Färg & Form »