Doomoo Basics Makuutuki Ergonominen

74,20 €
Varastossa Osta

Tuotekuvaus

Doomoo Basics Makuutuki Ergonominen on makuutuki, joka on kehitetty sopimaan lapsen kehon mukaan ja antamaan parhaan mahdollisen makuuasennon. Tämä antaa lapselle turvallisen ja mukavan unen. Pehmustetut reunat luovat turvallisen pesän lapsen ympärille. Alustassa on 7 asteen kaltevuus, mikä auttaa ruuansulatusta sekä refluksin ja muiden hengitykseen liittyvien sairauksien yhteydessä.

Makuutuen päämateriaali on joustavaa ja hengittävää vaahtomuovia. Se on muotoiltu lapsen pään mukaan, mutta antaa samalla lapselle liikkumavapauden niskan lihasten kehittämiseksi. Makuutuessa on säädettävä nauha, joka pitää lapsen paikallaan ja antaa turvallisuuden tunnetta. Makuutuki on mukava myös koliikin ja muiden vatsavaivojen aikana.

Makuutuessa on myös säädettävä jalkatuki, joka antaa ergonomisen asennon jaloille, mikä on hyväksi vastasyntyneille lapsille selinmakuulla.

Mitat: 65 x 32 x 12 cm.

Materiaali: Päällinen ja jalkatuki 100% polyesteria.
Artikkelinro. 516658

Tuotemerkki

Doomoo Basics

Doomoo Basics on belgialainen tuotemerkki, joka valmistaa innovatiivisia ja ergonomisia vauvojen tuotteita. Heidän tuotteensa kattavan kaiken ergonomisista makuualustoista kylpyammeisiin ja kylpytuoleihin, ja ne kaikki testataan perinpohjaisesti turvallisuuden takaamiseksi. Jollyroomilta löydät ison valikoiman Doomoo Basicsin suosituimpia tuotteita!

Katso lisää Doomoo Basics »