Oeko-Tex
Rätt Start Patja 40x90, Valkoinen
Rätt Start Patja 40x90, Valkoinen
Rätt Start Patja 40x90, Valkoinen
Rätt Start Patja 40x90, Valkoinen

Rätt Start Patja 40x90, Valkoinen

41,90 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Rätt Start -merkkinen kehtojen tai pienten pinnasänkyjen patja, joka on valmistettu luomupuuvillasta. Patjan tarkkaan harkitut valmistusmateriaalit ovat myrkyttömiä, allergisoimattomia ja estävät pölypunkkien pesiytymistä. Rätt Startin patja antaa vakaan ja hengittävän alustan pienokaisellesi.

Patjan jäntevyys, joustavuus ja kovuus ovat erityisesti muotoiltu lasten nukkumistapoja ajatellen. Patjan ydin kuljettaa kosteuden ja ylimääräisen lämmön pois ja päälliskangas on tehty viileästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Pesua ajatellen on lyhyelle sivulle tehty aukko, josta patjan voi helposti poistaa.


Mitat: 90 x 40 x 4 cm.

Materiaali:
Päälliskangas: 100 % luomupuuvillaa.
Patja: 100 % polyesteriä 100g/m².
Öko-Tex Standard 100-sertifioitu.
Pesuohje: Konepesu 60 °C.
Artikkelinro. 744545

Tuotemerkki

Rätt Start

Rätt Start on ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa käytännöllisiä, turvallisia ja hauskoja tuotteita lapsille ja vauvoille. Valikoimassa on mm. leluja, pussilakanoita, puuhamattoja ja helistimiä. Tuotteissa seikkailee lukuisia lasten suosikkihahmoja, kuten Muumit, Peukku, Maailman Vahvin Nalle ja Kummitus Lapanen. Täältä löydät laajan valikoiman Rätt Startin hienoja leluja ja muita lastentuotteita!

Katso lisää Rätt Start »