BabyMatex

Babymatex Patja ECO Green, 70x140

9 JÄLJELLÄ
9 JÄLJELLÄ
99,90 €
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Memory foam-materiaalista valmistetussa ECO Green -patjassa on sisäänrakennettuja poikittaisia ilmakanavia ja uurretusta vaahtomuovista valmistettu pintakerros, jossa on hierova ominaisuus. Patjan ydin on valmistettu erittäin joustavasta polyuretaanivaahtomuovista, joka absorboi kehon painetta. Siinä on myös tiheästä vaahtomuovimateriaalista valmistettuja rivoja, jotka tekevät siitä erittäin vakaan.

Patjassa on irrotettava päällinen, jonka ylin kerros on valmistettu vedenpitävästä Tencel®-kankaasta, joka estää ihon ärsytystä. Kankaan materiaali on sekoitus Tencel®-materiaalia, alpakan villaa, polyesteriä ja viskoosia. Kankaaseen integroitu polyuretaanikalvo tekee siitä vedenpitävän.

Patjanpäällisessä on 360° kaksiosainen vetoketju ja Easy Wash-toiminto puhdistuksen helpottamiseksi. Päällinen on käsitelty aloe vera-uutteella, jossa on antibakteerisia-, verenkiertoa parantavia- ja iholle miellyttäviä ominaisuuksia.

Tuote on luokiteltu lääketieteelliseksi välineeksi ja siinä on valmistajan 7 vuoden takuu.

Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatti, joka tarkoittaa, että se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Artikkelinro. 10098653

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Materiaali Tencel®, aloe veraa, viskoosia, polyesteriä, polyuretaania
Pituus (cm) 140
Leveys (cm) 70
Pesuohje 40°C