Ilmaiset toimituskulut

Done By Deer Pinnasänky, Harmaa

599,90 € 599,90 €
Varastossa Osta

Tuotekuvaus

Harmaa Done by Deer -pinnasänky, joka kuuluu tuotemerkin uuteen Little Interiors -mallistoon. Pinnasänky on tyylikkäästi muotoiltu, minkä ansiosta se sopii mainiosti moderniin lastenhuoneeseen. Sänky voidaan säätää kahteen eri korkeuteen: kun lapsi on pieni, käytä sängyn korotettua pohjaa ja korkeita reunoja. Lapsen kasvaessa voit asettaa pohjan alemmaksi. Done by Deer -pinnasänky voidaan muuntaa sohvaksi silloin, kun lapsi ei enää mahdu nukkumaan sängyssä.

Huom! Sänkyyn voidaan ostaa lisäosana pidempi pitkä sivu. Pidempi sivu on erinomainen silloin, kun lapsi tarvitsee suojaa välttääkseen putoamisen sängystä, mutta silloin kun hän on tarpeeksi iso kiivetäkseen pois sängystä.

Materiaali: Puu.

Väri: Harmaa.
Artikkelinro. 902428

Tuotemerkki

Done By Deer

Done By Deer valmistaa sisustustuotteita ja säilytysratkaisuja leikkisällä skandinaavisella designilla. Meiltä löydät hienon valikoiman Done By Deerin hyllyjä, pussilakansettejä, tauluja ja astioita. Done By Deerin tuotteiden design puhuttelee niin lapsia kuin vanhempia. Leikkisät kuviot ja hienot värit luovat sisustuksen, joka tekee lastenhuoneesta sekä tyylikkään että kotoisan.

Katso lisää Done By Deer »