Oeko-Tex -38%
BabyMatex Patja Matkasänkyyn Ressi 60x120
BabyMatex Patja Matkasänkyyn Ressi 60x120
BabyMatex Patja Matkasänkyyn Ressi 60x120

BabyMatex Patja Matkasänkyyn Ressi 60x120

42,90 € 69,00 € Sinä säästät: 26,10 € (-38%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

BabyMatex Patja Matkasänkyyn Ressi on ainutlaatuinen tuote, joka suojaa nesteiltä samalla, kun se antaa tasaisen ilmankierron lapselle. Tämä matkasängyn patja on tehty ympäristöystävällisestä materiaalista korkealla mukavuudella, jotta se kestää pitkään.

Patjan täyte on erityisen paksua kylmävaahtomuovia, jonka ainutlaatuiset ilmakanavat antavat ilman kiertää hyvin. Patjassa on myös kaksi ulompaa kerrosta, joista ensimmäinen antaa vedenpitävän, ilmaa läpi päästävän pinnan. Toinen kerros on mukavaa puuvillaa viileisiin kesäpäiviin.

Patjan raaka-aineet ovat Öko-tex Standard 100 -sertifioituja lapsesi turvallisuutta varten. Päällisen voi irrottaa ja pestä pesukoneessa. Materiaalin ansiosta tuote sopii myös allergiaherkille lapsille. Mukana on laukku patjan kuljetusta varten.

Koko: 60 x 120 cm.
Kesäkerros: 100% puuvillaa.
Vedenpitävä kerros: 55% puuvillaa, 19% PES, 26% PA
Täyte: Polyeetteriä (kylmävaahtomuovi)
Päällisen voi pestä pesukoneessa 40 asteessa.
Artikkelinro. 511074

Tuotemerkki

BabyMatex

BabyMatex on edelläkävijä lasten vuodevaatteiden ja sänkytarvikkeiden alalla. BabyMatex ymmärtää kuinka tärkeää uusille vanhemmille on käyttää laadukkaita tuotteita, jotka sopivat erityisesti pienille lapsille. Käytetyt materiaalit ovat puolalaisia ja ne on hyväksytty kansainvälisten sertifikaattien mukaan. BabyMatexilta löytyy patjoja kehtoihin, pinnasänkyihin ja juniorisänkyihin sekä erilaisia patjansuojuksia ja matkapatjoja. BabyMatex valmistaa myös suosittuja imetystyynyjä!

Katso lisää BabyMatex »