-14%
Ilmaiset toimituskulut

Leander Paketti Kehto & Katosverho

219,90 € 254,50 € Sinä säästät: 34,60 € (-14%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Leander Paketti Kehto & Katosverho on ihana setti, johon kuuluu kehto ja siihen kuuluva katosverho. Stig Leanderin suunnittelema kehto on klassista skandinaavista designia parhaimmillaan.

Leander Kehto ripustetaan kattoon erityisellä koukulla. Kehdon kolmipistejalusta saatavilla erikseen. Kehdon korkeutta on helppo muuttaa. Kehdon liikkeet stimuloivat lapsen tasapainoaistia. Astma- ja allergiaystävälliset kankaat. Patja sisältyy kehtoon ja se voidaan pestä koneessa (60°C). Patja ja kangas 100% Öko-Tex standardien mukaista puuvillaa. Kehto soveltuu lapselle niin kauan, kunnes lapsi oppii nousemaan pystyyn itsenäisesti.

Leander Katosverho sopii Leander-kehtoon. Helppo asentaa. Materiaali: 65% Polyesteriä ja 35% Öko-Tex standardin mukaista puuvillaa. Konepesu: 40°C.

Koko: 83 x 50 x 30 cm.

Materiaali: Puu ja kangas

Älä unohda näitä: Peitto, tyyny ja pussilakana. Katso kohdasta Lisätarvikkeet.
Artikkelinro. 901357

Tuotemerkki

Leander

Leander aloitti toimintansa tunnetulla Leander-kehdolla ja on sen jälkeen tuottanut monia hienoja huonekaluja. Leanderille on tyypillistä klassinen, skandinaavinen design, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja yksinkertainen, selkeä estetiikka. Designin takana on Stig Leander, joka ajattelee aina lapsen todellisuutta suunnitellessaan.

Katso lisää Leander »