Hoppekids Keskikorkea Sänky 90x200
Hoppekids Keskikorkea Sänky 90x200
Hoppekids Keskikorkea Sänky 90x200
Hoppekids Keskikorkea Sänky 90x200

Hoppekids

Hoppekids Keskikorkea Sänky 90x200

-17% Ilmaiset toimituskulut
Loppu varastosta
Loppu varastosta
340,90 €
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Tämän Hoppekids-setin avulla voit muuttaa juniorisängyn keskikorkeaksi sängyksi. Setti sisältää keskikorkean moduulin sekä Basic-juniorsängyn.

Keskikorkealla moduuliosalla voit korottaa Hoppekidsin 90x200 cm kokoisen juniorisängyn keskikorkeaksi sängyksi, jonka alla on säilytystilaa. Tähän tuotteeseen on saatavilla erilaisia lisätarvikkeita, kuten verhoja, joiden avulla sänkyä voi käyttää myös hauskana majana. Lapsi pääsee hieman ylemmäs nukkuessaan ja päiväsaikaan sängyn alle voi sisustaa pienen leikkitilan!

Hoppekids juniorisänky sopeutuu lapsesi tarpeisiin ja toiveisiin. Sängyssä on useita eri laajennusvaihtoehtoja käytännöllisten, erikseen ostettavien lisätarvikkeiden avulla. Tämän lastensängyn voi laajentaa keskikorkeaksi sängyksi, jossa on liukumäki tai käteviä laatikoita/lisäsänky sängyn alla tilan säästämiseksi. Sängystä voi tehdä myös kerrossängyn. Kaikki nämä lisätarvikkeet myydään erikseen. Sängyssä on sälepohja, joka antaa hyvän unen ja pidentää patjan kestävyyttä ja mukavuutta.

Hoppekidsin tuotteet on valmistettu hitaasti kasvavasta männystä. Tälle ympäristöystävälliselle ja luonnolliselle raaka-aineelle ovat tyypillistä uniikit epätasaisuudet, pienet halkeamat ja oksankohdat. Sänky on maalattu maalilla, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Tämä takia oksankohdat saattavat näkyä maalin alta ja pihka pääsee valumaan ulos. Se on todiste siitä, että sängyn valmistuksessa ja pintakäsittelyssä on käytetty vain puhtaita luonnonmateriaaleja.

- Joutsenmerkitty ja FSC-sertifioitu.

Ikäsuositus: 3 vuotta +

Mitat:
Moduuli: 90 x 200 cm, korkeus lattiasta sängynlaitaan 108 cm.
Patja: 90 x 200 cm
Sängyn ulkomitat: 101 x 208 x 105 cm.
Korkeus sängyn alla: 20 cm.
Patjan korkeus turvallisuusstandardin mukaan: 9 cm.
Maksimikuormitus: 100 kg.

Materiaali: Mänty

HUOM! Patja myydään erikseen.

Artikkelinro. 900923

Asiakkaiden kuvat