Koristele lastenhuoneen seinät lapsen suosikkitarroilla! Meiltä löydät upean ja laajan valikoiman sisustustarroja lastenhuoneen seinille. Valitse lastenhuoneen teemaksi esimerkiksi luonto, eläimet, prinsessat tai muut upeat Disney-hahmot. Tarrat on helppo kiinnittää useaan paikkaan kuten seinään, vaatekaappiin, oveen tai vaikkapa kattoon lapsen iloksi ja sisustuksen piristämiseksi.

255 tulosta.

Luo persoonallinen ilme lastenhuoneeseen sisustustarrojen avulla

Lastenhuoneen sisustaminen erilaisilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä on hauskaa – erityisesti silloin, kun sisustuksessa näkyy lapsen omat kiinnostuksenkohteet ja persoonallisuus. On kuitenkin muistettava, että lasten mielipiteet hauskoista ja kivoista asioista voivat vaihtua erittäin nopeasti päinvastaiseksi. Yhtenä päivänä jokin asia on hienointa koko maailmassa ja seuraavana päivänä se voikin olla jo pienten vauvojen juttu. Kyllä, useimmat meistä ovat tämän jo kokeneetkin! Siksi onkin ihanaa, että on olemassa sisustustarroja. Nämä niin kutsutut wall stickersit ovat halpa, hauska ja persoonallinen tapa koristaa lastenhuonetta lapsen omien toiveiden mukaisesti. Ja mikäli pikkuisen mieli muuttuu, sisustustarrat on helppo irrottaa ja liimata myöhemmin takaisin!

Seinätarrojen ainoa tehtävä ei suinkaan ole toimia koristeina, vaan ne ovat myös hauska tapa luoda seikkailuntäyteinen tunnelma lastenhuoneeseen. Elsa, Spider-Man tai Salama McQueen eivät ainoastaan korista seiniä, vaan ne luovat parhaimmassa tapauksessa puitteet leikille ja lapsen tarinankerronnalle. Ja mikäli sisustustarrojen kuvat liittyvät iltasadun aiheisiin, tarina on täydellinen!

Suuri valikoima ihania sisustustarroja lastenhuoneeseen

Jollyroomilta saat upeat seinätarrat lastenhuoneeseen, jotta voit suunnitella lastenhuoneen lapsesi lempihahmojen ja kuvioiden mukaiseksi. Meiltä saat sisustustarrat vauvoille sekä vanhemmille lapsille. Jollyroomilla on kaikki tunnetut hahmot sekä tuotemerkit, kuten Bloomingville, Brigbys sekä RoomMates. Viimeisimmällä merkillä on suuri valikoima seinätarroja, joita koristavat Disneyn prinsessat, puut, eläimet, kukat ja monet muut hahmot. Jollyroomin koko valikoimalla on myös hintatakuu, joten voit ostaa seinätarrat lastenhuoneeseen meiltä edullisesti. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja löydä sisustustarra, joka tekee sinun lapsesi iloiseksi!