Minitude Sisustuspakkaus Suuri
Minitude Sisustuspakkaus Suuri
Minitude Sisustuspakkaus Suuri
Minitude Sisustuspakkaus Suuri
Minitude Sisustuspakkaus Suuri

Minitude

Minitude Sisustuspakkaus Suuri

Loppu varastosta
Loppu varastosta
79,90 €
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Ihastuttava Minitude-pakkaus, joka sisältää ihania sisustustuotteita lastenhuoneeseen!

Pakkaukseen sisältyy:

Hauska Minitude-matto, jossa kiemurtelee autorata metsien, vuorien, lampien ja telttojen joukossa. Vain mielikuvitus on rajana, kun lapsi tekee autoreissuja matolla! Voiko olla ihanampaa lastenhuoneen sisustusyksityiskohtaa kuin mustavalkoinen matto, joka yhdistää sekä leikin että tyylin ja estetiikan?

Mitat: 80 x 150 cm.
Materiaali: 100 % Puuvillaa. OEKO-TEX® Standard 100 -sertifioitua materiaalia.
Väri: Valkoinen/Musta.

Tyylikäs Minitude Brooklyn -seinähylly, joka sopii kodin jokaiseen huoneeseen. Hylly on suunniteltu tyylikkäästi, ja siinä on puiset levyt sekä metalliset kiinnikkeet reunoilla. Tilavat hyllyt tekevät siitä täydellisen pehmolelujen, kirjoja ja elokuvien säilyttämiseen. Kerrassaan siis täydellinen hylly lastenhuoneeseen!

Mitat: 62 x 80 x 20 cm.
Maksimikuormitus: 15 kg.
Materiaali: MDF/Metalli.
Väri: Puu/Musta.

Puinen Minitude-valolaatikko, jonka tekstin voit suunnitella itse oman maun mukaan. Mukana tulevien kirjaimien avulla voit helposti kirjoittaa rakkaudentäytteisen tervehdyksen tai hauskan sitaatin. Pakkauksen mukana tulee virtajohto, mutta lamppu toimii myös kuuden AA-patterin avulla. Patterien ansiosta laatikolle on enemmän sijoitusmahdollisuuksia, sillä sinun ei tarvitse huolehtia pistorasiasta! Patterit eivät kuulu pakkaukseen.

Kirjaimet A-Ö ja tavalliset merkin kuten ! ja ? kuuluvat pakettiin. Numeroita ja muita merkkejä voi ostaa erikseen ja löydät ne lisätarvikkeista. Paketin mukana tulee yhteensä 94 kappaletta kirjaimia ja merkkejä.

Mitat: 22 x 30 x 6 cm.
Materiaali: Puu.
Väri: Puunvärinen.

Kaksi kankaista Minitude-säilytyskoria, joissa on kätevät kahvat, joilla koreja on helppo liikutella. Näissä voit säilyttää niin leluja, pyykkejä kuin lehtiä! Hieno sisustuselementti joka piristää huonetta.

Mitat: Ø 38 x 45 cm.
Väri: Valkoinen/Musta.

Artikkelinro. 903158

Asiakkaiden kuvat