Lasten kengät

Jollyroomin laajasta valikoimasta löydät satoja upeita lasten kenkiä. Meiltä löydät kauniit ja trendikkäät sandaalit, kumisaappaat, urheilukengät ja juhlakengät. Valikoimassa on lukuisia tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Crocs, Reima, Viking sekä Kavat. Tutustu tuotteisiin jo tänään ja valitse omat suosikkisi markkinoiden testivoittajien sekä suosikkikenkien joukosta! Nopea toimitus ja 365 päivän avoin kauppa.
19 tulosta.

Kenkiä lapsille

Pienet lasten jalat ottavat useita pieniä askelia päivän mittaan. Tämän takia on äärimmäisen tärkeää, että lapsella on oikeanlaiset jalkineet jokaiseen vuodenaikaan ja aktiviteettiin, jotta lapset voivat hyppiä vesilätäkköihin, kiivetä puihin tai pelata jalkapalloa ystäviensä kanssa! On tärkeää, että aktiivisten lapsien kengissä on tilaa kasvaville jalkaterille. Oikeankokoiset lasten kengät ovat sellaiset, jossa lapsen jalka voi liikkua vapaasti koko päivän ajan. Muistathan mitata lapsesi molemmat jalat hankkiessasi uusia kenkiä lapsillesi, sillä useimmiten lapsen molemmat jalat eivät ole samankokoiset. Kengissä on hyvä olla myös hieman liikkumavaraa, sillä jalka liikkuu noin 5 mm lapsen juostessa ja leikkiessä. Uusien kenkien hankkimista kannattaa alkaa miettiä silloin, kun varpaiden ja kengänkärjen välissä on alle 5 mm liikkumavaraa.

Uusia lasten kenkiä hankkiessa voi olla vaikeaa tietää, mitä pitäisi etsiä. Tänä päivänä kenkien valikoima on niin laaja ja voit löytää lastenkenkiä vedenpitävistä Goretex-kengistä hienonahkaisiin tai luonnonkumista valmistettuihin kenkiin, jotka ovat kestävä ja ergonominen valita lapsen jaloille ja mahdollistaa siten useiden tuntien leikit.

Parhaat lastenkengät

Älä tee kompromisseja ostaessasi lastenkenkiä. On olemassa suloisia, hyviä, käytännöllisiä ja edullisia kenkiä lapsille ja hintansa väärti olevia laatukenkiä vasta onkin! Jollyroom tarjoaa laajan valikoiman kenkiä kaikenikäisille tytöille ja pojille. Valikoimassamme on ensiaskelkenkiä pienimmille lapsille, jotta he voivat ottaa ensiaskeleensa joustavissa ja tukevissa vauvankengissä. Meiltä saat myös lasten kumisaappaat sateisiin syyspäiviin sekä lukuisia trendikkäitä kenkiä, joissa on vilkkuvia valoja, eri värejä sekä tarranauhakiinnitys. Kurkkaa suureen valikoimaamme, jossa on tuotteita muun muassa CeLaVi, Bobux, EN FANT sekä Melton -tuotemerkeiltä tai löydä lempikengät lapsellesi Hummel, Viking, Junior League tai Kavat -merkeiltä. Sinun lapsesi ja hänen pikkuiset jalkansa tulevat kiittämään sinua!