Viking Kumisaappaat Alv, Navy

42,90 €
Valitse koko
Loppu varastosta Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Kauniit kumisaappaat, jotka ovat erittäin miellyttävät jalassa. Saappaat on vuorattu, jonka ansioista ne ovat miellyttävän lämpöiset jalassa. Luonnonkumista valmistetut ihanat saappaat ovat niin joustavat, kestävät kuin vedenpitävätkin. Käytännöllisyydeltään täyden kympin kengät, siis!

Kumisaappaissa on vedettävä nyöri, jotta kosteus pysyisi hyvin kumisaappaan ulkopuolella. Saappaiden pohjaat ovat jälkiä jättämättömät.

Materiaali: 100% Luonnonkumi.
Väri: Sininen.
Artikkelinro. 598619

Tuotemerkki

Viking Footwear

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Viking Footwear -lastenkenkiä. Viking on norjalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut huippulaatuisiin ja vedenpitäviin kenkiin. Kengät on valmistettu vaativaan pohjoismaiseen ilmastoon sopiviksi. Viking on GORE-TEX:n suurimpia yhteistyökumppaneita Pohjoismaissa. Paljon aikaa ja resursseja on laitettu kengänpohjien kehittämiseen. Vikingin tuotteet on testattu vaativissa norjalaisissa olosuhteissa, ja Vikingin motto onkin: Jos on tarpeeksi hyvä Norjassa, on tarpeeksi hyvä koko maailmassa! Kurkista suosittujen tuotteiden ja testivoittajien valikoimaamme alta!

Katso lisää Viking Footwear »