•  

  Julklapptipset_logo_FI.png

   

 •  

  Joululahjavinkit

  Löydä täydelliset paketit pukinkonttiin Jollyroomilta! Kokosimme lasten toivelahjat samalle sivulle – valitse suosikkisi lukuisten lelujen, vaatteiden ja sisustustuotteiden joukosta.

 •  

   

  Suositut kategoriat

Suositut tuotemerkit

 •  

  Lapsen suosikkihahmot

  Joululahjoja lapsen suosikkihahmoilla.

 • Joululahjavinkkejä kaikenikäisille lapsille

   

  Joulu on lapselle vuoden ehdottomin kohokohta täynnä taikaa ja iloa. Jouluaaton lähestyessä lapsen silmät täyttyvät innosta ja ilmassa on kutkuttavaa jännitystä. Me Jollyroomilla tiedämme, että täydellinen joululahja viimeistelee lapsen jouluelämyksen  ja luo ia koko perheelle unohtumattomia hetkiä yhdessä.

  Miten löytää lapselle täydellinen joululahja? Lahjojen hankinnan koittaessa lelujen, sisustustuotteiden, lastenvaatteiden ja muiden tuotteiden joukosta voi olla vaikeaa metsästää juuri se oikea lahja. Joulukiireen keskellä lahjojen etsintä voi olla haastavaa ja aikaavievää – siksi haluamme auttaa sinua! Valintaa helpottaaksemme olemme koonneet omia suosikkejamme ja sopivia lahjavinkkejä eri-ikäisille lapsille.


  Me Jollyroomilla tiedämme myös, että jokainen lapsi on yksilöllinen eri kiinnostuksen kohteineen ja lempihahmoineen. Siksi emme tyytyneet vain muutamaan lahjavinkkiin, vaan halusimme tarjota paljon erilaisia ideoita ja inspiraatiota – löydät verkkosivuiltamme kaikkea niin prinsessoja rakastavalle lapselle kuin supersankareita fanittavalle naperollekin. Etsitpä lahjaa 6 kuukauden, vuoden, neljän tai 11 vuoden ikäiselle lapselle, voit luottaa valikoimamme tarjontaan. Löydät sopivia lahjaideoita usean tuotekategorian joukosta ja lukuisilta  rakastetuilta tuotemerkeiltä, kuten LEGOlta, Disney Frozenilta, Star Warsilta, Minionsilta ja Babblarnalta. Nämä joululahjat tekevät joulustasi ikimuistoisen!

   

 •