• tom.png

Suositut kategoriat

Lasten suosikkihahmot

 • blank.png
 • Joululahjavinkkejä kaikenikäisille lapsille

  Joulu on lastenjuhla, joka on täynnä taikaa ja iloa. Joulupukin astuessa taloon lapsen silmät täyttyvät jännityksestä ja odotuksesta. Monelle pienelle tytölle ja pojalle juuri tämä tapahtuma on vuoden paras hetki. Me täällä Jollyroomissa tiedämme, että täydellinen joululahja voi nostaa lapsen joulukokemuksen täysin uusiin ulottuvuuksiin tehden juuri tästä joulusta onnellisen muiston, jota lapsi kantaa mukanaan koko elämänsä ajan. 

  Tiedämme myös, että jouluksi on tarjolla loputon määrä leluja, lastenvaatteita ja sisustustuotteita, joista sinun tulisi valita sopivat lahjasi. Täydellisen lahjan löytäminen juuri sinun lapsellesi tai vauvallesi saattaa olla vaikeaa ja aikaa vievää puuhaa. Helpottaaksemme tehtävääsi olemme koonneet vuoden parhaat joululahjavinkit yhteen ja samaan paikkaan. Täältä voit valita jonkin suosikeistamme tai saada inspiraatiota omiin valintoihisi. 

  Me täällä Jollyroomissa olemme myös tietoisia siitä, että jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja jokaisella heistä on omat kiinnostuksen kohteensa ja suosikkihahmonsa. Siksi emme ole tyytyneet vain muutaman lahjan esittelyyn, vaan keskitymme esittelemään useita lahjoja, joiden joukosta löytyy jokaiselle lapselle jotakin. Meiltä löydät nukkekodit, dinosaurukset, yksisarviset sekä pokemon- ja transformerslelut ja paljon muita laadukkaita pehmoleluja ja supersankareita. Joululahjavinkkiemme joukossa on parhaat tuotteet useista eri kategorioista sekä rakastetuilta tuotemerkeiltä, kuten Lego, Disney Frozen, Muumi, Ryhmä Hau, Pipsa Possu ja Alice & Fox. Täältä löydät takuulla lahjat, jotka tekevät tästä joulusta ikimuistoisen!

 • blank.png

Myydyimmät lelut

  • blank.png