Pyjamat tuotemerkiltä Cadeau

Meiltä löydät ihanat ja värikkäät lasten pyjamat, jotka takaavat paremmat ja makoisammat yöunet lapsellesi. Valikoimassamme on lasten pyjamia monilla suosituilla hahmoilla, kuten Spider-Man ja Disney Autot. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tee upeita löytöjä useiden eri tuotemerkkien ja mallien joukosta!

Jollyroomistä löydät Cadeun lastenvaatteet. Cadeu on tanskalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1946. Tuotemerkin valikoimaan kuuluu hauskoja, muodikkaita sekä laadukkaita vaatteita niille lapsille, jotka tahtovat tuntea itsensä tyylikäiksi mukavuudesta tinkimättä. Cadeu valmistaa kaikkea bodeista kenkiin ja mekkoihin sekä arki- että juhlakäyttöön.

Suosikkipyjamassa uni maistuu varmasti

Jokainen vanhempi tunnistaa takuulla ne tilanteet, kun mukavasti lasten kanssa vietetty koti-ilta päättyy sotatannerta muistuttavaksi riidaksi iltapuuhista puhuttaessa. Rauhanneuvottelut muuttuvat helpommiksi vuosien saatossa, mutta voisiko pyjamaostoksista olla kenties apua näin ensihätään? Mikä olisikaan hauskempaa, kuin saada esitellä pyjamaa, jossa komeilevat omat piirroselokuvista tutut lempparit tai värikkäät ja mielikuvitusta ruokkivat kuvat. Kun pyjama on mieleinen, on se myös mukavampi pukea päälle illan tullen.

 

Pehmoiset ja rennot pyjamat osoitteesta Jollyroom.fi

Meille Jollyroomilla on tärkeää, että voimme tuotteillamme helpottaa lapsiperheen arkea. Senpä takia meillä onkin Pohjoismaiden suurin valikoima tuotteita vauvoille ja lapsille - pyjamat ja potkupuvut mukaan lukien! Pyjamiemme joukossa on mielin määrin valinnanvaraa niin värien, kuvioiden kuin mallienkin väliltä, joten jokainen tenava löytää taatusti suosikkinsa. Mikä parasta, pyjamissa seikkailevat Ryhmä Hau, Peppi Pitkätossu, Vaahteramäen Eemeli, Muumit sekä Disneyn rakastetut Autot- ja Frozen-hahmot.

 

Meiltä hankit vaivattomasti myös muun vaatekaapin sisällön. Lasten vaatteet, olipa hakusessa vauvan body tai juhlamekot, hupparit tai collegehousut, löytyvät meiltä netin parhaaseen hintaan! Etsi samalla ostoskoriisi matkalaukku tulevia perhelomia varten. Meillä teet ostokset  hetkessä, ja tuotteille saat hintatakuun sekä 365 päivän avoimen kaupan.

 

Tervetuloa tekemään todellisia löytöjä!