Neuletakit & Neuleet tuotemerkiltä Cadeau

Mikä olisikaan ihanampaa kuin pukeutua lämpimään neuleeseen koleimpina vuodenaikoina? Neuletakki lämmittää mukavasti hartioita myös illan hämärtyessä. Meiltä löydät laajan valikoiman lasten neuleita ja neuletakkeja, joiden joukosta löydät takuuvarmasti omat suosikkisi! Valikoimassamme on ihanan pehmeitä neuleita ja neuletakkeja kaikenikäisille lapsille.

Jollyroomistä löydät Cadeun lastenvaatteet. Cadeu on tanskalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1946. Tuotemerkin valikoimaan kuuluu hauskoja, muodikkaita sekä laadukkaita vaatteita niille lapsille, jotka tahtovat tuntea itsensä tyylikäiksi mukavuudesta tinkimättä. Cadeu valmistaa kaikkea bodeista kenkiin ja mekkoihin sekä arki- että juhlakäyttöön.

Neuletakit ja neuleet vauvoille ja lapsille

Kun syksy ja talvi lähestyvät, ovat neuletakit ja neuleet hyvä vaihtoehto kylmiin päiviin. Mikäpä olisikaan parempaa, kuin vetäistä päälle ihanasti lämmittävä villapaita ja istua lämpimän kaakaokupin kanssa vilttien keskelle. Tämän lisäksi neule toimii totta kai myös erinomaisena välikerrastona ulkovaatteiden alla.

Neuleet ja villapuserot kaikille lapsille Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät valtavan valikoiman ihania neuleita ja neuletakkeja. Neuleet ja neuletakit tulevat useissa eri malleissa, väreissä ja kuvioissa.

Mikäli tarvitset muita lastenvaatteita, saat myös ne meiltä. Tutustu valikoimaan, josta löydät niin villapaidat, fleece-vaatteet kuin totta kai ulkovaatteetkin kaikkiin vuodenaikoihin. Tuotemerkeistä olemme valinneet luonnollisesti vain parhaat: Joha, Hummel, Didriksons ja monia, monia muita!

Huomaathan, että ostaessasi tuotteesi Jollyroomilta saat niille hintatakuun sekä maksuttoman palautuksen vaatteille ja kengille!