Leikkityökalut tuotemerkiltä Black & Decker

Lapset rakastavat rakennusleikkejä, jotka kehittävät lapsen hienomotoriikkaa sekä hahmottamiskykyä. Jollyroomilta saat lasten leikkityökalut, kuten työkalupakit tarvikkeineen, Bosch-leikkiporakoneet sekä värikkäät työkaluvyöt. Valikoimassamme on tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Kids Concept, Black & Decker sekä Woodlii.

Meiltä löydät Black & Deckerin upeat lelutyökalut lapsille! Black & Decker on maailman suurin sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, jonka tuotteita myydään ja markkinoidaan yli 100 maassa. Nyt saat Black & Deckerin työkalut myös perheen pienimmille tarkoitettuina leikkityökaluina!

Leikkityökalut opettavat lapsille arkisia taitoja

Jokainen lapsi rakastaa luovia ja mielikuvituksellisia leikkejä – mikä siis olisikaan parempi lelu kuin leikkityökalut, jotka innostavat kädentaitojen harjoitteluun ja tukevat samalla lapsen motorista kehitystä! Työkalupenkit, leikkiruuvimeisselit ja -vasarat, aidonnäköiset moottorisahat ja puiset työkalupakit ovat mahtavia valintoja syntymäpäivälahjaksi tai silloin, kun etsinnässä ovat kestävät ja hauskat joululahjat. 

Leikkityökalut sekä muut lelut edullisesti Jollyroomilta

Me täällä Jollyroomilla haluamme varmistaa, että lapsesi saa leikkiä kestävillä ja laadukkailla leluilla. Niinpä valikoimamme leikkityökalutkin on valikoitu vain suosituilta tuotemerkeiltä, kuten BoschWoodlii ja Kids Concept. Tutustu toki muuhunkin tarjontaamme, sillä olipa hakusessa nukkekotiteltta tai lasten pelit, löydät ne kaikki takuulla meiltä!