Uimalelut tuotemerkiltä AquaPlay

Uiminen ja vedessä polskiminen on ihana tapa viettää lämmintä kesäpäivää. Jollyroomilta saat hauskat lasten uimalelut edullisesti. Valikoimastamme saat muun muassa rantapallot, uimarenkaat sekä useita erilaisia kylpyleluja lapsille. Meiltä saat myös puhallettavat uimatuolit sekä rantasetit hiekkalinnojen rakenteluun.

Ruotsalainen AquaPlay on kuuluisa palkitusta ja ainutlaatuisesta kanavasysteemistään, joka sopii kaiken ikäisille lapsille. Voit aloittaa pienellä perussetillä ja täydentää settiäsi jälkeenpäin jännittävillä kanavaosilla ja lisätarvikkeilla. Meiltä Jollyroomilta löydät laajan valikoiman AquaPlayn hauskoja ja suosittuja tuotteita. Käytä mielikuvitustasi ja rakenna kokonainen vesimaailma, jossa on suuria kanavia, nopeita veneitä ja hauskoja hahmoja! AquaPlay ei ole pelkästään kesäinen ulkolelu, vaan se sopii yhtä hyvin vesileikkeihin kylpyhuoneessa tai kylpyammeessa.

Tee kylpemisestä ihanaa uimalelujen kanssa!

Mikään ei ole ihanampaa, kuin katsoa vauvansa nauttivan ammeessa kylpemisestä! Pienet lapset rakastavat kylpemistä, kun taas hieman vanhemmat lapset jatkavat vesileikkejä suuremmissa uima-altaissa – sekä uimarannoilla.

Mikäli haluat tehdä lastesi vesileikeistä entistä hauskempia, voit ostaa heille uimaleluja. Rantapallo, puhallettava patja, eläimenmuotoiset kylpylelut tai vaikkapa puhallettava Minions-uimatuoli? Vain mielikuvitus on rajana lasten uimaleluja valittaessa!

Löydä uimalelut, joista lapsesi tulevat pitämään

Jollyroom myy lukuisia hauskoja uimaleluja lapsille. Täältä löydät hauskat ja värikkäät rantapallot tunnettujen hahmojen kuvilla varustettuina. Meillä on uimaleluja myös pienien autojen, kärpästen, sammakoiden sekä lukuisten muiden eläinten ja ajoneuvojen muodossa. Meiltä saat myös suuret puhallettavat miekkavalaat ja valaat hieman vanhemmille lapsille sekä puhallettavat uima-altaat ja kumiveneet. Kurkkaa rohkeasti valikoimaamme – takaamme, että löydät perheellesi upeita uimaleluja kesäksi!

Tuotemerkkien valikoimastamme tunnistat suurella varmuudella ainakin PlayGro, Rätt Start, Tomy, Happy Baby sekä lukuiset muut merkit!