GAIA Ekologinen Bellybutter 150 ml
GAIA Ekologinen Bellybutter 150 ml
Zoom

GAIA

GAIA Ekologinen Bellybutter 150 ml

Eko
Tuote on loppuunmyyty
Tuote on loppuunmyyty
18,90 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
365 päivän avoin kauppa

v3_Flash_prices_CMS_FI.gif

Tsekkaa tämä! Tuhansia lapsiperheelle sopivia tuotteita säkenöivin hinnoin!

Tuotekuvaus

GAIA Ekologinen Bellybutter 150 ml on rikas ja täyteläinen koko vartalon ihorasva, jonka pääainekset ovat sheavoi ja kaakaovoi. Nämä molemmat ainekset ovat tunnettuja hoitavista ja pehmentävistä ominaisuuksista. GAIA Bellybutter parantaa ihon elastisuutta, mikä vuorostaan minimoi ihon repeämien muodostumisen.

Tänä vartalovoide sisältää myös ruusunmarja- ja vehnänäalkioöljyä, joista ruusunmarja vaikuttaa kiinteyttävästi ja vehnänalkiot kosteuttavat ja parantavat ihon elastisuutta. Ruusunmarja on todella vitamiinipitoinen marja ja vehnänalkioöljyssä on korkea proteiinipitoisuus, joka auttaa korjaamaan vahingoittunutta ihoa.

GAIA Bellybutter sisältää myös eteerisiä öljyjä esim. ekologisesta mandariinista, joka sileyttää ihon linjoja ja arpia sekä parantaa ihon rakennetta. Parasta kaikesta on se, että voide ei pelkästään estä ihon repeämiä, vaan se vähentää myös jo olemassaolevia raskausarpia.

Sisältö: 150 ml.

Ainekset:
purified water, certified organic wheat germ oil*, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, certified organic shea butter*cocoa butter, certified organic rosehip oil*, certified organic aloe vera leaf extract* sodium stearate, vegetable glycerine, tocopherol (natural vitamin e), phenoxyethanol, caprylyl glycol, tangerine pure essential oil, mandarin pure essential oil, certified organic lavender pure essential oil*, frankincense pure essential oil, certified organic spearmint pure essential oils*

* = Australian Certified Organic

GAIAn tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri- ja tuoksuaineita, eivätkä parabeenejä, sulfaatteja, SLS:ää tai PEG:iä.
  • - Hygieniasyistä palautusoikeus ei koske tätä tuotetta pakkauksen avaamisen jälkeen. Lue lisää palautusoikeudesta asiakaspalvelusivuiltamme.

Artikkelinro. 558249

Asiakkaiden kuvat