Medela Freestyle Flex Sähkökäyttöinen Rintapumppu
Medela Freestyle Flex Sähkökäyttöinen Rintapumppu
Medela Freestyle Flex Sähkökäyttöinen Rintapumppu
Zoom

Medela

Medela Freestyle Flex Sähkökäyttöinen Rintapumppu

Ilmaiset toimituskulut
3 JÄLJELLÄ
3 JÄLJELLÄ
309,90 €
Lisää ostoskoriin

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Medelan miellyttäväkäyttöinen ja sähköllä käyvä rintapumppu on nappivalinta niin väliaikaiseen kuin päivittäiseenkin pumppaukseen. Rintapumpun kaksivaiheinen teknologia muistuttaa lapsen luontaista imurytmiä stimuloiden ja lisäten maidon virtausta. Näin saat enemmän rintamaitoa lyhyemmässä ajassa! Pumpussa on ylivuotosuoja, joka estää meidon nousemista letkuun tai moottoriin. Pumppu on helppokäyttöinen ja sen voi purkaa vaivattomasti puhdistusta varten.

Freestyle Flex -rintapumpussa on ladattava akku, jonka lataus riittää kahdeksaan pumppaukseen täyteen ladattuna. Pumpussa on USB-portti, joka mahdollistaa lataamisen missä tahansa. Pumpun voi yhdistää MyMedela-sovellukseen, jossa voit suunnitella pumppauksesi, tallettaa asetuksesi ja rekisteröidä pumpatun maidon määrän. Sovellus ilmoittaa, kun pumppu on aika ladata.

Kaikkien naisten rinnat ovat erilaisia, jonka takia tuotteeseen sisältyy kaksi erilaista rintasuppiloa. Kompaktin kokonsa ansiosta rintapumppu on helppo kantaa laukussa mukana minne vain menetkin.

Tuotteeseen sisältyy neljä kannllista pulloa, kuljetuslaukku sekä kylmälaukku ja kylmäkalle, jotka pitävät maidon tuoreena mikäli pumppaat kodin ulkopuolella.

- Käy ladattavalla akulla
- Johdollinen USB-C verkkolaturi
- Muistuttaa lapsen luontaista imurytmiä
- Kuljetuslaukku
- Kylmälaukku ja kylmäkalle
- Neljä eri kokoista rintasuppiloa (21 mm ja 24 mm)
- Neljä kannellista maitopulloa 150 ml
- Kaksi pullotelinettä
  • - Hygieniasyistä palautusoikeus ei koske tätä tuotetta pakkauksen avaamisen jälkeen. Lue lisää palautusoikeudesta asiakaspalvelusivuiltamme.

Artikkelinro.  10047791

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Materiaali Rintasuppilo: Polypropeeni, kestomuovi
Yhdistysosa: Polypropeeni, silikoni
Pullo: Polypropeeni
Tilavuus 150 ml x4