Beemoo

| Beemoo CARE

Beemoo CARE Äidinmaitopullo + Pullotutti 180 ml 2-pack

Tilapäisesti loppu

Toimitusaika on noin työpäivää

Valitse koko
Valitse väri:
Tilapäisesti loppu

Toimitusaika on noin työpäivää

Valvo tuotetta

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

Tuotekuvaus

Beemoo-merkin Care-äidinmaitopullo koliikkia ehkäisevä ilmavirtausjärjestelmällä. Pullotutti on joustava ja helpottaa ruokintaa. Sen koko takaa hitaan virtauksen ja sitä voidaan käyttää heti syntymästä lähtien. Pullotutin reikää voi myös laajentaa mukana tulevalla muovineulalla. – 2-pack. – 180 ml. – Yhteensopiva kaikkien Beemoo-rintapumppujen kanssa. – Ei sisällä BPA:ta. – Polypropeeni.
  • - Hygieniasyistä palautusoikeus ei koske tätä tuotetta pakkauksen avaamisen jälkeen. Lue lisää palautusoikeudesta asiakaspalvelusivuiltamme.

Artikkelinro.  10180284

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Materiaali Polypropeeni.

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa