-74%

Petite Chérie Shopper Hoitolaukku, Black Edition

26,90 € 104,90 € Sinä säästät: 78 € (-74%)
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Käytännöllinen ja elegantti Petite Chérien hoitolaukku, jossa on suuri päätasku, kaksi pienempää vetoketjullista ulkotaskua ja kaksi sivutaskua. Shopper-mallisen laukun päätaskun sisällä on neljä suurta taskua, joista kaksi voidaan sulkea vetoketjulla tai tarranauhalla. Hoitolaukun eristetty tasku on mainio esimerkiksi tuttipullolle.

Hoitolaukussa on irrotettava ja säädettävä olkahihna. Laukun mukana tulee myös kaksi vaunukiinnikettä, joilla voit kiinnittää hoitolaukun näppärästi lastenvaunujen työntöaisaan. Myös hoitoalusta sisältyy pakkaukseen!

Mitat: 50 x 33 cm.

Materiaali: Nailon.

Väri: Musta.
Artikkelinro. 700282

Tuotemerkki

Petite Chérie

Petite Chérie valmistaa lastentarvikkeita hyvännäköisellä ja käytännöllisellä designilla. Tuotteet tehdään korkealaatuisiksi, tyylikkäiksi ja toiminnallisiksi. Petite Chérien tavoitteena on helpottaa vanhempien arkea ja tuotteet kehitetään moderniin yhteiskuntaan sopiviksi. Valikoimassa on mm. lastenvaunuja, hoitolaukkuja, babysittereitä ja huonekaluja sekä upea kokoelma lämpöpusseja ja istuinpehmusteita useissa eri väreissä ja kauniilla kuvioilla.

Katso lisää Petite Chérie »