-21%
Imetyspaketti Small, Angulus Black
Imetyspaketti Small, Angulus Black
Imetyspaketti Small, Angulus Black
Imetyspaketti Small, Angulus Black

Imetyspaketti Small, Angulus Black

  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Petite Chérie Hoitolaukku, Angulus Black on hyvännäköinen ja käytännöllinen hoitolaukku, joka on suunniteltu Ruotsissa. Laukku on tilava ja siinä on useita taskuja, jotka auttavat pitämään vaipat, avaimet, kännykän ja muut tavarat järjestyksessä. Laukussa on vetoketju ja myös yksi sisätaskuista suljetaan vetoketjulla, mikä pitää tavarat turvassa.

Hoitolaukun olkaremmi on pehmeä ja säädettävä ja laukun mukana tulee lastenvaunuremmit, jotka kiinnitetään helposti lastenvaunuihin hakasten avulla. Laukku sopii yhtä hyvin trendikkääksi everyday bagiksi, jos olet liikkeellä ilman lapsia ja vaunuja.

Mitat: L43 x K37 cm.

Materiaali: 100 % Puuvillaa, remmit PU-materiaalia.

Milki Imetystyyny, Woodrose on pehmeä ja kaunis imetystyyny, jota voi käyttää imettäessä apuna. Tyyny on käytännöllisesti ja ergonomisesti muotoiltu, jotta se tukee hyvin. Imetystyynyn avulla olet imettäessä lähellä lasta tai jos vain haluatte rentoutua yhdessä. Tyynyn voi kiinnittää niin, että se pysyy paikallaan ja sitä voi käyttää myös raskausaikana tukena. Imetystyynyn täyte on mikrokuulia, joten voit helposti muokata tyynyn haluamaasi muotoon.

Materiaali:
Päällinen: 95 % Puuvillaa, 5 % Elastaania.
Sisätyynyn päällinen: 84 % Polyesteriä, 16 % Elastaania.
Täyte: 100 % Mikrokuulia.

Beemoo Care Rintapumppu Manuaalinen, Pink on käyttäjäystävällinen rintapumppu imettäjille. Rintapumpussa on tukeva kahva, josta saa hyvän otteen ja kulman, kun haluat pumpata. Rintapumpussa on pehmeä silikonipinnoitus, joka hieroo ja lisää mukavuutta. Rintapumppu on helppo purkaa osiin puhdistusta varten.

Rintapumppu estää paluuvirtauksen niin, että ilma ja maito eivät sekoitu, jotta maito pysyy puhtaana ja hygieenisenä. Paketin mukana saat pumppuun liitettävän säilytysmukin, jota voi käyttää myös tuttipullona. Mukana tulee myös pullonkansi, jonka avulla maitoa voi säilyttää jääkaapissa myöhempään käyttöön.

Sairaanhoitohenkilökunnan mukaan rintamaito on paras ravinto vauvalle ensimmäisen vuoden ajan ja yhdessä kiinteän ruuan kanssa 6 kk ikäisestä alkaen. Rintamaito vastaa lapsen tarpeisiin ja sisältää vasta-aineita, jotka suojaavat tulehduksilta ja allergioilta. Rintapumppu auttaa sinua imettämään kauemmin, sillä voit pumpata ja säilyttää maitoa myöhempää tarvetta varten, kun et itse voi olla imettämässä.

Mukana tulevat:
- Pullonpidike.
- Säilytyspullo 120 ml.
- Sulkemiskansi.
- Imetystutti.


Katso tarkemmat tiedot kunkin yksittäisen tuotteen kohdalta erikseen.
Artikkelinro. 902211

Tuotemerkki

Petite Chérie

Petite Chérie valmistaa lastentarvikkeita hyvännäköisellä ja käytännöllisellä designilla. Tuotteet tehdään korkealaatuisiksi, tyylikkäiksi ja toiminnallisiksi. Petite Chérien tavoitteena on helpottaa vanhempien arkea ja tuotteet kehitetään moderniin yhteiskuntaan sopiviksi. Valikoimassa on mm. lastenvaunuja, hoitolaukkuja, babysittereitä ja huonekaluja sekä upea kokoelma lämpöpusseja ja istuinpehmusteita useissa eri väreissä ja kauniilla kuvioilla.

Katso lisää Petite Chérie »