Odotusaikana vartalo muuttuu ja valmistautuu lapsen tuloon. Siksi onkin tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi suurten muutosten aikana. Vatsan pyöristyessä on aika hankkia mukavia vaatteita, jotka saavat olosi tuntumaan hyvälle. Meiltä saat tyylikkäät ja käytännölliset äitiysvaatteet odotusajalle. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja tee upeita löytöjä ihanien äitiysvaatteiden joukosta!

Kauniit ja käytännölliset äitiysvaatteet arkeen ja juhlaan

Raskauden ensimmäisten kuukausien aikana voit vielä käyttää samoja vaatteita kuin ennen, mutta vatsan kasvaessa nopeasti on aika päivittää uusiin, kauniisiin ja miellyttäviin äitiysvaatteisiin. Hyvin istuvat äitiysvaatteet tekevät olosi mukavaksi, ja monet vaatteista ovat sellaisia, että voit käyttää niitä koko raskauden ajan ja myös sen jälkeen. Äitiysvaatevalikoimastamme löydät ihania ja hauskoja vaatteita, jotka sopivat arkeen, juhlaan, urheiluun ja rannalle. Vai miltä kuulostaisi esimerkiksi täydellisesti istuva uimapuku, jossa voit rentoutua rannalla tai kaunis äitiysmekko, joka tuo esiin parhaat puolesi?

Kunnolliset ja laadukkaat äitiysvaatteet helpottavat sinun oloasi. Oikeanlaiset tukisukat, äitiysalushousut, uimapuvut ja äitiysliivit tekevät pienen maha-asukin kantamisesta helpompaa, sillä vaatteet tukevat kehoasi juuri oikeista kohdista poistaen muun muassa selkään, vatsaan ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta. Samalla, kun vaatteet ovat käytännöllisiä ja mukavia, ovat ne myös kauniita. Ja mikä olisikaan ihanampaa kuin esitellä vauvakumpua hyvin istuvien ja vatsaa korostavien vaatteiden avulla!

Laaja valikoima äitiysvaatteita Jollyroomilta

Samalla, kun Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden nettikauppa, olemme me myös panostaneet äitien tarpeisiin. Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman äitiysvaatteita kaikkiin tilanteisiin ja vuodenaikoihin! Valikoimaamme kuuluu muun muassa äitiysalushousut ja -vyöt, äitiyshameet ja -mekot, äitiyshousut ja äitiysliivit, paidat ja takit – niinpä, vaihtoehdot ovat rajattomat! Saat kaiken tarvitsemasi meiltä riippumatta siitä, haetko hauskoja ja oivaltavia raskausajan vaatteita, elegantteja juhlamekkoja jotka korostavat vatsasi kumpua.

Ja koska sekä äidin että lapsen hyvinvointi ja viihtyvyys ovat meille tärkeintä, ovat tuotteemme totta kai tunnettujen ja laadukkaiden tuotemerkkien valmistamia. Meiltä saat muun muassa MilkiMamalicious ja Boob -tuotteita – vain muutamia mainitakseni. Ja kun ostat vaatteesi Jollyroomilta, voit laadun lisäksi olla varma siitä, että saat tuotteesi aina myös netin parhaaseen hintaan. Meillä on nimittäin hintatakuu kaikille tuotteillemme!